16 мая 2008 г., 14:20

Далеч 

  Поэзия » Юмористическая
719 0 2
ДАЛЕЧ

(из цикъла "Винарки")

Далеч от мен си, мила, ти!

А аз разпътен съм и изтерзан

и толкоз, толкоз сам.

Имам нужда, желание и страст.

О, Боже, прости ми,

изпълнен съм с греховна сласт.

За формите ти нежни аз жадувам,

за теб аз, миличка, будувам!

И няма сила,

няма власт,

коята би ме спряла да те имам аз.

Ръката си протягам в мрака,

а тя увисва в празното

- сякаш е саката.


Не е живот това, а жива мъка!

О, Боже, толкоз ми се кърка!

Бутилко моя недопита,

къде ли снощи от мен те скриха?

Далеч от мен си, мила,

но аз ще те открия

и със страст ще те допия!

© Красимир Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??