Не ме сричкувай в думи,
непонятни за твоите уста.
Отдавна зее бездна помежду ни
и душата ти е дребна за мойте чудеса!
Не стъпвай в моите обуща,
непосилни за твоите нозе.
Залък като мен не се преглъща
и не ме побира мъничко сърце!
Не ме подреждай в мисли,
логично наредени в твоята глава.
В моя свят не съществуват цифри
и няма място за нещо без душа!
© Галина Кръстева Все права защищены