2 мар. 2022 г., 06:55

Далеч от мен 

  Поэзия
230 1 1

Ти си там,
някъде далеч.
Сама остави ме,
срещу света зловещ.
И как искам ти да си при мен,
но те няма,
и така завършва всеки мой ден.
Когато пак се срещнем,
каква ще ме намериш ти?
Няма да ги има старите вълнения,
в моите кафеви очи.
Същата каквато те помня ли ще си ти,
или като нов човек за мен ще си?
Търся, но не те намирам,
и от болката умирам.

© k_s Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??