Mar 2, 2022, 6:55 AM

Далеч от мен 

  Poetry
225 1 1

Ти си там,
някъде далеч.
Сама остави ме,
срещу света зловещ.
И как искам ти да си при мен,
но те няма,
и така завършва всеки мой ден.
Когато пак се срещнем,
каква ще ме намериш ти?
Няма да ги има старите вълнения,
в моите кафеви очи.
Същата каквато те помня ли ще си ти,
или като нов човек за мен ще си?
Търся, но не те намирам,
и от болката умирам.

© k_s All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??