7 сент. 2006 г., 14:50

Далече 

  Поэзия
784 0 7

За тебе мисля и не спирам,
далече си от мен сега
и спомен подир спомен аз събирам,
залъгвам с тях самотната душа.

Далече - при морето синьо
недей забравя ти за мен,
отпий една - едничка глътка вино,
с която да се сгрееш в този ден.

Аз искам да ти кажа само:
"Обичам те със цялата душа!"
и искам пак да бъдем с тебе двама,
поела в шепи твоята ръка!

© Снуксън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??