17 апр. 2007 г., 10:04

Далече си 

  Поэзия
839 0 2
Аз нощем плача, денем съм усмихната.
Тълпи от хора срещу мен вървят,
ала без тебе празен е градът
и без гласа ти пусто е и тихо,

защото мойте мъртви сетива
единствено от теб ще се събудят -
макар докосвана и любена от "другия",
без тебе не усещам аз света.

Далече си и толкова боли,
но болката ми - черна лястовица,
наесен ще си тръгне с птиците,
когато ще си дойдеш ти.

© Татяна Начкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??