Дали ме чуваш ти,
или, потънал във мечти,
откриваш нови светове,
в които силни ветрове
развихрят твоята душа,
а аз не искам да греша,
не искам порива ти смел
да сложа в пъкления врящ котел!
Ти трябва да летиш
и в вихрения полет да решиш,
дали готов си да дадеш
ти отговор на моя див копнеж.
© Пипи Все права защищены