19 июл. 2011 г., 21:51

Дали? 

  Поэзия » Любовная
749 0 4

Ще се смаля от дългото очакване,
в страха си ще се сгуша в твоята длан, 
душата ми със надпис „до поискване" 
дали ще я потърсиш скоро сам? 

И как ще мога болна от (не) знаене 
да разчета във твоите очи, 
че има между искане и можене 
местенце с име „само аз и ти". 

И във разкривените междуредия,
където в мрака тихото боли,
дали ще може скритото послание 
в едно да слее нашите души?

 

© Ирена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??