14 июн. 2024 г., 16:46

Дали "2" 

  Поэзия
106 1 1

Дали усмивка крива...

ще направи по-добър Света!?

Дали Майчина целувка...

ще обнови надеждата една.

 

Въпроси който съня ми губят.

И залостват врати, окòви!

В тъмата саги се разказват,

и децата от сън отказват. Защо!?

 

Страхът ли трябва да сближава...

или туй е мода в таз Държава.

Нима сами сме си виновни...

или просто сме негодни.

 

А ако все пак глави изправим

и мечтите си покажем...

дано ни разберат тогава и, дай 

Боже, възкръсне нашата Държава.

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря,Ники,Приятелю!!!
Предложения
: ??:??