24 мар. 2020 г., 12:56

Дали 

  Поэзия » Любовная
766 0 3

Дали нощем в сълзите ти се крия
и тайно в съня ти наминавам?
Дали зад усмивката ти плаха има,
следи от любовта ни страстна ?

 

Дали зад погледа ти топъл,
все още пазиш, историята наша?
Дали в сърцето си прикриваш
още болката от края?

 

Недей да бягаш, 
изморих се от игри,
моля те, ръката ми хвани
и с моя ритъм задвижи се,

 

поне веднъж и ти.
Дали нощем в сълзите твои криеш, 
точно тази мъничка искра,
дали все още пазиш, свойта топлота?

© Еленка Гишина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??