11 янв. 2008 г., 08:37

Дали?... 

  Поэзия » Любовная
943 0 2

Дали далеч ако си, ще те чакам?
Дали ако се върнеш, ще те помня?...
Дали ще чувам в нощите как шепнеш?
Дали ще мога да съм същата за теб?
Дали звездите ще изгряват пак за мене?
И слънцето ще топли ли за мен?
Дали любов ще търся и ще давам?
Или сърцето ми ще си остане пак само?
Аз зная, че не тебе съм мечтала.
Че не за твоите очи скърбя.
Морето пак ли с утрото ще срещам?
Или останала самотна ще умра?
Дали ще съм онази същата, която
мечтаеше да е щастлива с теб?
Дали ако си тръгнеш пак, ще плача?
Или ще страдам с гордо вдигната глава?
Аз зная, че те искам и не мога
да спра да моля да те имам тук.
Дали горкото ми сърце ще продължи да бие?...
Или замръзнало от студ и скръб ще спре?...

 

© Сандра Неста Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??