22 янв. 2011 г., 13:01

Дали 

  Поэзия » Другая
479 0 0

Оставам сред всички,

                 след деня;

оставам - макар осакатена,

                инвалид -

сред лъжата, фалша, суетата.

 

 

Не плача, няма, нали оставам преди да реша, че взели са ми крилете.

 

Ръцете - шоколад,

в очите свети меден грях.

 

Събуждам се в лица на други, не от теб,

политам с черните крила,

не съм и ангел -

просто суета.

 

И глухата аз показах пътя на теб - слепеца.

Ах, тръгвам си вече.

Простете, че взеха ми шоколада.

Вземете го, то във мен си е наслада.

 

И какво като моят свят е само мечти? Малко наивно. Дали?

© Мила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??