17 июн. 2007 г., 13:15

Дали 

  Поэзия
584 0 9
 

Ако те пусна да си идеш,

обич моя,

най-много да забравя

как се случват звездопади

между четири стени.


Как устните се раждат в жажда

за онзи вик от луда нежност.

Най-много да забравя,

обич моя,

как ме прегръщаше небе.


Ако се случиш,

обич моя,

а утре се разминем с теб,

най-много да забравя 

как се умира...


От обичане.

© Радостина Марчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??