21 нояб. 2008 г., 18:28

Дали 

  Поэзия
641 0 6



Плаче дъждът.

Вали вместо от мойте очи.

Нямам сълзи.

Не плача за теб,

но ме боли.

Пропиляната обич крещи.

Разпръсна ти

в калните локви

слънца на парчета.

Как те обичах, нали?

Защо те намразих, дали?

Искам да те обичам

тъй както преди!

© Илиана Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??