1 мар. 2016 г., 22:18

Дали да бъдеш? 

  Поэзия
289 0 0

Какво да бъдеш по-напред?

Жена, или човек?

Да бъдеш верен Богу,

или Роду? 

Дали да си аристократ в душата,

или на парàта?

Аз, да ви кажа, съм скромна.

Не съм богоподобна.

Първо съм човек

- аристократ в душата,

после - всякаква,

на хората в устата!

 

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??