22 мая 2018 г., 09:39

Дали по-мъдри 

  Поэзия
255 1 1

като два остри камъка се срещаме

а върху нас

реката вечност твърде кратко

изглаждала е ръбовете ни

от други срещи

сега отново сме нащърбени

а се стремим да сме в началото

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??