May 22, 2018, 9:39 AM

Дали по-мъдри 

  Poetry
256 1 1

като два остри камъка се срещаме

а върху нас

реката вечност твърде кратко

изглаждала е ръбовете ни

от други срещи

сега отново сме нащърбени

а се стремим да сме в началото

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??