13 апр. 2007 г., 20:45

Дали се уморих 

  Поэзия » Любовная
1938 2 38
Дали се уморих да те обичам?
Любовта е странна диагноза -
започва като порив поетичен,
а в края е обикновена проза.
Дали се уморих да те целувам?
Та твоите целувки са мехлем
за устните и ми се струва,
че лек са те единствено за мен.
Дали се уморих да си до мене,
в живота ми най-сигурна опора?
По тебе луда съм години време,
а, вярвай ми, че няма луд умора.

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??