31 мар. 2008 г., 14:22

Дали ще ми простят?! 

  Поэзия » Любовная
783 0 14

Очите им, ще мога ли да ги забравя?!
Очи на влюбен и разлюбен мъж.
Очи, събрали в себе си безкрая,
обичали в живота си веднъж.

 

Сълзите им, ще мога ли да ги поправя?
Сълзи - преливащи реки, пресъхнали мечти.
В очите им ще мога ли да се удавя?
Дали ще ми простят, че с тях се мия?
Ах, дали?!...

© Теодора Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??