31.03.2008 г., 14:22 ч.

Дали ще ми простят?! 

  Поезия » Любовна
788 0 14

Очите им, ще мога ли да ги забравя?!
Очи на влюбен и разлюбен мъж.
Очи, събрали в себе си безкрая,
обичали в живота си веднъж.

 

Сълзите им, ще мога ли да ги поправя?
Сълзи - преливащи реки, пресъхнали мечти.
В очите им ще мога ли да се удавя?
Дали ще ми простят, че с тях се мия?
Ах, дали?!...

© Теодора Драгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??