6 авг. 2006 г., 22:32

Дали ще можеш... 

  Поэзия
684 0 4



Дали ще можеш да преглътнеш поредната ми изневяра?

Дали ще можеш да забравиш всичко, което съм ти дала?

 

Интересно, как животът е способен бързо,

в нови релси да навлезе, преди да стане твърде късно.

 

Прощаваш ли? Дали ще можеш?

Аз не мисля, че ще мога.

Възможно ли е да избягаш

преди да се превърна само в спомен?

 

И все пак, замисли се.

Колко много обич съм ти дала.

При мен разкаян ти върни се

дори и не помисляй за раздяла.

 

Дори и аз да съм виновна,

Дори да съм грешила много.

Без теб ли съм, съм като болна,

без теб загасва всеки огън.

 

 

 

 

© Малена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??