4 апр. 2011 г., 08:12

Дали ще помни времето... 

  Поэзия » Любовная
2192 0 33


Дали ще помни времето

взаимността неизживяна?

От болката заченати,

превърнахме се в неми рани.


От пръсти недокоснати,

замряха стенещите струни.

И тлеещи - въпросите

потънаха в пустинни дюни...


© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??