4 abr 2011, 8:12

Дали ще помни времето... 

  Poesía » De amor
2204 0 33


Дали ще помни времето

взаимността неизживяна?

От болката заченати,

превърнахме се в неми рани.


От пръсти недокоснати,

замряха стенещите струни.

И тлеещи - въпросите

потънаха в пустинни дюни...


© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??