24 июн. 2007 г., 06:41

Дали ти стига? 

  Поэзия
1099 0 6
 

Това съм аз... И няма друго. Толкоз!

Зовеш ли ме, ще бягам надалеч.

Ако не ме последваш, ще се върна -

ще чакам в мрежи да ме оплетеш.

Ако ми кажеш "Да",

                          във мене "Не" напира.

Ако крещиш "Върви"

                          ще спя на твоя праг.

Безсмислено е теб да провокирам,

но няма как, повярвай, да се спра.

Ако ме гледаш нежно, детски ще мърморя.

Ако се мръщиш,  ще възпявам любовта.

Ако се сърдиш, нежно ще се смея.

Ако си тръгнеш, може даже да те спра.

Това съм аз... И няма друго. Толкоз!

Две рими, две очи. Душа.

Дали ти стига нека да отгатна...

Оставаш с мен... поне до сутринта.

© Калина Игнатова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??