30 сент. 2016 г., 16:37

Дама пика 

  Поэзия
234 1 1

Все така се получава, че

винаги малката бутилка

ти диктува големите мисли,

и искаш да бъде различно,

но разумът в теб

прави път на сърцето.

Сърцето е дама,

но вечно самотна.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??