Sep 30, 2016, 4:37 PM

Дама пика 

  Poetry
232 1 1

Все така се получава, че

винаги малката бутилка

ти диктува големите мисли,

и искаш да бъде различно,

но разумът в теб

прави път на сърцето.

Сърцето е дама,

но вечно самотна.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??