20 авг. 2011 г., 12:26

Dangerous mind 

  Поэзия » Философская
454 0 1

 

Опасен ум над мислите ми властва…

Опасно разрушава всичко в мен…

И вместо над ума си да израствам,

аз чувствам се от него покорен...

 

Опасни чувства в мен се мятат лудо,

Обземат ме – не искат да заспят...

Но ето, ангели като по чудо

успяват днес при мен да долетят...

 

Опасни демони със свойте адски сили

опитват се във мен да се вселят

Но ангели - криле над мен извили,

воюват в битка с тях - да ме спасят...

 

О, ангели - сега с криле прекършени!...

Пожертвахте се! Паднахте в краката ми!

Но пътят ви едва ли тук ще свърши!

Защото днес политате с душата ми...

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??