И в песен се превърнах, че и в стих,
за да ме чуеш и ме заобичаш.
И пях, и плаках, и сълзите пих –
не се научих само да се вричам.
Ела и научи ме на любов,
додето още вятърът ме вее.
Дано ми стигне този мой живот –
изпятото от мен да изживея.
© Елица Ангелова Все права защищены
Прекрасен стих, който звучи и като песен!
Поздрави и хубав ден, Ели!