31 июл. 2008 г., 10:58

Дано 

  Поэзия
993 0 3
Дано, когато ти си тръгнеш,
да те преследвам и да бъда споменът горчив!
На всяка крачка, решиш ли ти  да се обърнеш,
да виждаш мен и моите очи!
Дано, когато я прегръщаш,
да мислиш, че прегръщаш мен,
и дано, когато я целуваш,
да си спомняш пак за мен!
Дано, когато чакаш нея,
да си спомняш как си чакал мен!
И дано, когато тя ти каже колко много те обича,
да се сетиш тя на кой прилича!
Дано, когато легнеш нощем,
да сънуваш ти и Аз сами в света!
Дано, когато се събудиш сутринта,
АЗ до тебе да лежа!
Дано, когато си мислиш за нея,
да бъда всъщност АЗ това!
Дано, когато плачеш за нея,
всъщност да плачеш за мен
и да разбереш, че АЗ съм всичко за теб, а не тя!

© Мария Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Уоу... останах без думи.
    В живота всичко се връща рано или късно.
    Ще намериш някой, ще бъде ТОЙ - единствения.
    Дано да бъде скоро,
    дано да си щастлива.
  • Тъжно!!!Но Една Любов те чака!!!Само твоя и неделима!!!
    Прегръдки!!!
  • дано...
    дано намериш любов, и да бъдеш щастлива!
    дано срещнеш онзи, за когото ще бъдеш само Ти!
Предложения
: ??:??