Ще мине време .Ще се изнижат
студени нощи,топли дни.
Кога ли,аз към теб ще тръгна
кога ли ще те срещна очи в очи?
Дано не закъснея!
Ще искам .Няма да намирам
покой за мислите по теб.
Ще ме боли,ще ме гори,
ако не стигна или не тръгна.
Ще чакам!Няма да дочакам
ни изгрева ни залеза
на утрешния ден.
Дано не закъснея!
© Евгения Тодорова Все права защищены
Друго не искам.