7 нояб. 2006 г., 22:53

Дансинг за болката 

  Поэзия
655 0 1
Боли когато целувам друг
боли когато затворя очи
боли когато открия,че тук
целувах друг,а това си бил Ти.
Никога така не ще танцувам
дансинг ще е тъжната луна
обичам те дори и да сънувам
без думи мога да го изкрещя!

© Вилислава Пламенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??