7.11.2006 г., 22:53 ч.

Дансинг за болката 

  Поезия
649 0 1
Боли когато целувам друг
боли когато затворя очи
боли когато открия,че тук
целувах друг,а това си бил Ти.
Никога така не ще танцувам
дансинг ще е тъжната луна
обичам те дори и да сънувам
без думи мога да го изкрещя!

© Вилислава Пламенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??