7 апр. 2012 г., 01:07

Дар 

  Поэзия
313 0 2

Когато те погледна

във мечтите,

аз виждам най-красивия събрат.

Еднакви са

копнежите и устремът ни.

Копнеем дар да дадем

на другия -

дар от дара,

който сетивата ни

събират.

Нежност пролетна

и пламък летен,

трепет есенен,

вълшебство зимно -

един живот,

в докосване за другия

събран.

 

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??