Apr 7, 2012, 1:07 AM

Дар 

  Poetry
317 0 2

Когато те погледна

във мечтите,

аз виждам най-красивия събрат.

Еднакви са

копнежите и устремът ни.

Копнеем дар да дадем

на другия -

дар от дара,

който сетивата ни

събират.

Нежност пролетна

и пламък летен,

трепет есенен,

вълшебство зимно -

един живот,

в докосване за другия

събран.

 

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??