10 нояб. 2010 г., 12:22

Дар 

  Поэзия » Любовная
532 0 1

ДАР

 

Горя за теб и цялата съм

жар.

Обичам те и сам не знаеш

колко.

За мен си чудотворен дар

със дъх на огнена

кошута.

За мен си...

скъпоценен дар,

бисер от мечти -

златисти.

Не бих ти дала и миг

покой...

но бих те щедро

надарила

със младостта, от изгрева

родена

и с чудото на красота -

земна,

любов, преливаща със цялата

Вселена.

 

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??