ДАР
Горя за теб и цялата съм
жар.
Обичам те и сам не знаеш
колко.
За мен си чудотворен дар
със дъх на огнена
кошута.
За мен си...
скъпоценен дар,
бисер от мечти -
златисти.
Не бих ти дала и миг
покой...
но бих те щедро
надарила
със младостта, от изгрева
родена
и с чудото на красота -
земна,
любов, преливаща със цялата
Вселена.
© Крисимира Найденова All rights reserved.