25 авг. 2009 г., 20:17

Дар ли 

  Поэзия
458 0 2

Цвете в саксия имам,

       от теб подарено.

Нещо красиво, нещо живо,

       нещо зелено!

 

Всъщност, това е малкото,

      от теб подарено.

А болката, унижението?

Те са в повече - определено!

      Водопад от думи красиви...

Всъщност - фалшиви!

       Жарки целувки...

Само преструвки!

       Пареща ласка...

Но с карнавална маска!

 

Много ми даде за краткото време,

но и безкрайно много отне ми!

 

 

© Катерина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много ми даде за краткото време,
    но и безкрайно много отне ми!

    !!!

  • Чудесно,чудесно!Бравооооо!Сърдечни поздрави!
Предложения
: ??:??