13 февр. 2011 г., 12:37

Дарина-балерина 

  Поэзия » Для детей
3094 0 14

(из новата детска книга "Какъв да стана")

 

Нашата Дарина

за друго нехае.

Тъничка и фина –

все балет играе.

 

Вече и на пръсти

учи се да ходи.

С крачици чевръсти

по килима броди.

 

И дори да падне,

пак не се отказва.

Стъпки предни, задни...

всякакви показва.

 

Вижда се за сцена,

че е тя родена.

Нашата Дарина

ще е балерина!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??