23 мар. 2017 г., 17:18

Dark necessities 

  Поэзия
197 0 0

Караш ме да се чувствам

като счупена чаша за вино,

без функция и с живот,

който няма да разбере никога.

С помощта на жълти усмивки,

се боря и с този ден,

докато не стане тъмно

и твоите стрелички от дартс

ми улучат червеното.

Косвените жертви полудяват,

тази песен не ме кара

да чувствам нищо,

 

а на другия ден

пак ти е празно и никакво.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??