Марийка Събева
Дарявам ти любов
На теб дарявам, Богородице, любов.
Застъпнице за Божия закрила,
aз моля те за майчин благослов
за мил народ и за Родина мила.
Горещо моля, свята Божа майко:
«Дай разум и сърце на всички политици!»
Земя и хора да погинат ще е жалко.
Към теб отправям вярващи зеници.
От все сърце дарявам своята любов
за благото на всички хора на земята
И моля - помогни да чуят моя зов:
«Да бъде мир! Да победим войната!»
© Мария Събева Все права защищены