25 апр. 2017 г., 23:23

Давам ти всичко 

  Поэзия » Любовная
816 2 1

Давам ти всичко,

моето най-ценно притежание,

моята душа

давам на теб.

 

Моето сърце ти принадлежи,

давам го на теб.

Ти ме принуди да те

обичам с цялото си сърце.

 

Искам да съм близо до теб.

Моите сълзи са за теб,

защото в нощ и ден

ти си до мен.

 

Тази червена роза

е за теб.

Тя е олицетворение на

твоята изящна красота.

 

Усмивката ти ме разтапя

като кубче лед.

Давам ти всичко,

за да си щастлива с мен.

 

И щом утрото настъпи,

слънцето се усмихва за нас.

Денят ще бъде прекрасен,

защото ти го давам аз.

© Stoycho Kolev Все права защищены

Много Ви благодаря, че сте го прочели, за мен значи много!

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??