Давам ти всичко,
моето най-ценно притежание,
моята душа
давам на теб.
Моето сърце ти принадлежи,
давам го на теб.
Ти ме принуди да те
обичам с цялото си сърце.
Искам да съм близо до теб.
Моите сълзи са за теб,
защото в нощ и ден
ти си до мен.
Тази червена роза
е за теб.
Тя е олицетворение на
твоята изящна красота.
Усмивката ти ме разтапя
като кубче лед.
Давам ти всичко,
за да си щастлива с мен.
И щом утрото настъпи,
слънцето се усмихва за нас.
Денят ще бъде прекрасен,
защото ти го давам аз.
© Stoycho Kolev All rights reserved.