25 июн. 2007 г., 02:01

Давам всичко 

  Поэзия » Любовная
1081 0 0

Давам всичко да те имам,
поне за миг в прегръдките ти да стоя,
поне лицето ти да зърна
аз сега.


Давам всичко, да усещам
диханието ти в нощта
и, сгушена във тебе,
да сънувам, че летя.


Давам всичко, да целувам
устните ти, докато умра.
Просто знам, че не мога
без теб да издържа.

© КриСинКа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??