23 июн. 2015 г., 21:07

Децата - бъдещето на България 

  Поэзия » Гражданская
314 0 0

По улицата ходят боси

бедни деца, всяко проси.

За тях и за сираците забравяме,

само на някакви мутри се кланяме.

Отечеството ни е в опасност,

как да изпитваме безпристрастност,

като слепотата ни убива,

щото народът си заспива

и без деца всеки народ загива.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??