Чакам, дишам, а не чувствам.
Пея, плача, а не чувам.
Оглеждам, скитам, а не виждам.
Всичко минава, а аз не спирам.
Докосвам, галя, а забравям.
Живея, празнувам, а се сбогувам.
Мисля, мечтая, а кошмари сънувам.
Играя със себе си без да се срамувам.
Вземам, давам, а не прощавам.
Обяснявам, отговарям, въпроси не задавам.
Градя, събарям, не се доверявам.
Причините на никого не оправдавам.
Търся, намирам и заспивам.
Губя, почивам и умирам.
Събирам, страдам и се изправям.
Лягам, ставам и се оправям.
© Ди Все права защищены
Финалът ти е класически