27 июн. 2009 г., 15:50

Декларативно (скрито? поетично?) :) 

  Поэзия
618 0 3

Ще променя влюбеността си

 в трезвост.

 Ще наблюдавам твоите устни

 и очите ти ще изследвам -

 не научно,

 а с благоговение,

 но без да те идеализирам.

 Ще усещам

 фините движения на душата ти

 до бариерата на непозволеното.

 За теб ще се моля

 да бъде оплодена

 благодатно  душата ти.

 Жертвено ще променя

 моята  влюбеност

 в трезвост.

 

 

 

 

© Фабер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??