27.06.2009 г., 15:50 ч.

Декларативно (скрито? поетично?) :) 

  Поезия
614 0 3

Ще променя влюбеността си

 в трезвост.

 Ще наблюдавам твоите устни

 и очите ти ще изследвам -

 не научно,

 а с благоговение,

 но без да те идеализирам.

 Ще усещам

 фините движения на душата ти

 до бариерата на непозволеното.

 За теб ще се моля

 да бъде оплодена

 благодатно  душата ти.

 Жертвено ще променя

 моята  влюбеност

 в трезвост.

 

 

 

 

© Фабер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??