8 мар. 2023 г., 21:42

Делнично... 

  Поэзия
168 0 0

Забивам ноктите си в дланите
и се усмихвам.
Прибирам чувства, разпиляните
и в миг притихвам.

 

Замитам болката под чергата
и я прекрачвам,
излъскала до блясък клетката,
в която грача.

 

Натиквам в гърлото вика си
и го преглъщам.
Детето се прибира вкъщи
и го прегръщам.
 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??