Понякога ще искам да те имам,
забравила, че моето сърце е свято,
но с демон работа не искам да си имам,
че после пак ще ме боли душата.
Душата моя ти разкъса,
стъпка и последната надежда,
но аз сама си нося кръста,
колкото и трудно да изглежда.
Не идвай, стой си там - далече.
Аз вече няма нищо да ти дам.
Сърцето мое знае вече,
че любовта ни беше просто хубав блян.
© Роуз Все права защищены