29 авг. 2017 г., 22:52

Демоните имат страх 

  Поэзия
312 0 2

Демоните не обичат стъклени маси,
Че режат до синьо малки парченца.
Говори ми за фоерверки и присъди. 
В полунощ не бродят ангели, откакто ги изпъди.
Иди приспи надеждите и пак налей ми.
Погледът в очите винаги е мътен.
Днес не гледаш в мен. 
Наздраве, запомни гласа ми плътен, на разсъмване съм друга.
Демоните не обичат стъклени маси,
Че изнасилваш ги с юмрук, кристално меден звук,

две догоре, силно и на екс, пълни пепелници, обесени думи на бедни душици.
Демоните не обичат стъклени чаши,

с тях плашиш ги през ден,

те чупят маси ти чупиш мен.

© Мила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??